Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Röviden

2008.01.17

 

Kép

 

Hilary Duff 1987. szeptember 28-án Texasban született. A családja a médiában ) díját. De az igazi fordulat a karrierjében a -Disney Channel új showjának- a Lizzie Európában, Japánban valamint Ausztráliában is. Nem sokkal később szerepelt az MTV TRL showjában.Ezt a lemezt követte a Hilary Duff című korong,amiből kikerült több Top 40-es szám is (Fly, Come Clean). Hilary 2005 augusztusában kiadott egy Best of lemezt Most Wanted címmel. A lemezre három új dal is felkerült (Wake up, ami két hétig vezette a TRL listáját, és ez rekord, Beat Of My Heart és Break My Heart). Az új dalokat Hilary Joel és Benji Madden-el együtt írta. Hilay idén jelenteti meg negyedik nagylemezét, ami a Dignity címet kapta.

 

 

Reklámszereplések, és hosszú, kemény munka után, megkapta első szerepét az Amazonok a vadnyugaton (True women) című tévéfilmben. Ez nagy elismerést jelentett egy tízéves kislánynak. Senki sem gondolta, hogy meddig viszi még az életben.

 

A siker gyorsan jött Hilarynek. Az 1998-as Casper és Wendy találkozása (Casper meets Wendy) után, szerepet kapott a The soul collector-ban, és megkapta A Young Artist Award (fiatal színészek díjátadója) Supporting Young Actress (fiatal mellékszereplő) díját. De az igazi fordulat a karrierjében a -Disney Channel új showjának- a Lizzie McGuire főszerepe volt.

 

 

Popzenei sikerei ellenére nem hagyta abba a színészkedést. 2003-ban szerepelt a Csaó, Lizzie-ben (The Lizzie McGuire Movie) és az ÖcsiKÉM-ben (Agent cody banks).  Valószínűleg a Tucatjával olcsóbb nagy sikere miatt 2006-ban mozikba került a Tucatjával Olcsóbb 2 és egyesek szerint 2008-ban bemutatják majd a Tucatjával Olcsóbb 3-at. (Cheaper by the dozen ) és a Los Angeles-i tündérmese (A cinderella story) is hatalmas siker lett.Hilary szerepelt a Sztár Születikben (Raise Your Voice) amiben megmutathatta énekes-és színésztehetségét.A nővérével forgatott filmet a Material Girls.

 

Jelentős összeget adományozott különböző alapítványoknak, és számos szociális programot népszerűsített.

Még csak 19 éves, de máris akkora karierrt futott be, mint egy harmincas szupersztár.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nizagara Ordering Lesrima

(Lesrima, 2019.09.11 07:02)

Dutasteride Best Website Find Need Prescription Amoxicillin Viagra Egitto <a href=http://buyoxys.com>wheretobuylevitrapills</a> Nexium Online Purchase Purchase Lasix